Поздравителен адрес на Ректора на НМА проф. д-р Димитър Момчилов

02.06.2011

Уважаеми колеги,

Ръководството на НМА изказва своята благодарност и поздравления на студентите, участници в представителните за Академията концертни изяви и спектакли : На студентите инструменталисти - за отличното им представяне   на концертния подиум в зала България на 27.05.2011 г., в рамките на фестивала „Софийски музикални седмици”. На студентите от Вокалния факултет - за чудесната им изява в спектаклите на Учебния оперен театър на столична сцена и на сцените на театрите в Русе, Бургас, Варна, Видин и Велико Търново.

Специална благодарност за педагогическия подход и творчески професионализъм на диригентите – доц. Игнатов, доц. Кринчев и Деян Павлов, на професорите от Вокалния и Инструменталния факултет  и на ръководствата на двата факултета.

С участието си в тези изяви всички те доказаха високото ниво на изпълнителско майсторство, умението да се справят с трудни и сложни творчески задачи и отговорното им отношение към престижа на Националната музикална академия като единственото национално висше училище, което възпитава най- талантливите български музиканти!


 

« Назад към всички новини