Семинар на тема: „Българската музикална култура между държавата и пазара“

13.05.2015Семинар на тема: „Българската музикална култура между държавата и пазара“

Екипът на магистърската програма “Мениджмънт на музикалните индустрии“ съвместно с Международния фестивал „Софийски музикални седмици“ организира еднодневен семинар на тема: „Българската музикална култура между държавата и пазара“. Събитието е в рамките на фестивала и ще се проведе на 27 май 2015 г. от 10 ч. в Многофункционална зала № 48 на Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, намираща се на бул. Евлоги и Христо Георгиеви" № 94.
Семинарът е предназначен за преподаватели, студенти и докторанти от НМА, а също и представители на публичната администрация, читалища, организатори на културни събития, средства за масово осведомяване, експерти в сферата на планиране, финанси, маркетинг, реклама и връзки с обществеността. Основната цел на семинара е създаване на интерес и познания, свързани с информираност, организация и управление на събития и фестивали.

Лектори и панелисти са проф. Пламен Джуров, Проф. д-р Емилия Коларова, доц. д-р Мануела Бончева, д-р Любомир Кутин, д-р Момчил Георгиев.

В рамките на семинара ще се проведе кръгла маса със специалното участие на Васил Димитров (bTV Radiogrup), Мартин Стоянов (Loud Concerts), Илиан Петров (Art Bg), Тим Гюбел (Fusion Embassy), Виктор Лилов (Messechina Music). Модератор – д-р Момчил Георгиев

Програмата на семинара можете да изтеглите от ТУК.

За повече информация, относно магистърската програма “Мениджмънт на музикалните индустрии“ вижте ТУК!!!

 

« Назад към всички новини