Workshop на мюзикъла "Достатъчно"

02.12.2013Workshop на мюзикъла

На 09 декември 2013 г. от 18:30 ч. в Концертната зала на Национална музикална академия, намираща се на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" № 94, ще се състои workshop на мюзикъла "Достатъчно"

Творческият екип включва 43 души, като обединява усилията на студенти и преподаватели от всички факултети в НМА “Проф. Панчо Владигеров”, както и на студенти от Националната художествена академия.

Автор на музиката е Емелина Горчева, носител на 6 награди по композиция, три от които международни, абсолвент в ТДФК специалност “Композиция” от класа на проф. Йовчо Крушев.

Либретото е дело на Йоана Мирчева, като в основата му е дипломната й работа по специалността “Драматургия”, защитена през 2012 г. в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”.

Диригент на постановката е Цанислав Петков, абсолвент в ТДФК по специалността “Оперно-симфонично дирижиране” от класа на проф. Пламен Джуров.

Режисьор  е доц. д-р Виолета Горчева. Сценографското решение и костюмите са поверени на абсолвентките от НХА Михаела Занева и Анна Апостолова от класа по “Сценография” на проф. Светослав Кокалов.

Ас. Радослав Радев е хореограф, а Петър Герзилов /шампион и инструктор по латино танци/ ще осъществи подготовката и постановката на латино-танците.

Още информация за постановката можете да прочетете ТУК.

« Назад към всички събития